ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Immunoforte Amer – Ιώσεις

24.10

Ο συνδυασμός εκχυλισμάτων από Schinus molle, κίστο, μεσογειακό κυπαρίσσι, αψιθιά και κενταύριο δρα τόσο στη πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση ασθενειών θωρακίζοντας το ανοσοποιητικό, «χτίζοντας» την ανοσοποιητική μνήμη και ενισχύοντας το κυκλοφορικό.

Προσφέρει γρήγορα και αποτελεσματικά την ακόλουθη συνολική δράση:

  • Ιοστατική και βακτηριοκτόνος δράση
  • Αντιφλεγμονώδης και αντιπυρετική δράση
  • Ενεργοποίηση των Τ βοηθητικών κυττάρων
  • Επιγενετική ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού
  • Ενίσχυση ανοσίας

 

Συσκευασία: 100ml

Immunoforte Amer – Ιώσεις

24.10

Καλύτερη τιμή τελευταίων 30 ημερών: €24.1

Περιγραφή

Το ανοσοποιητικό σύστημα αναγκάζεται να καταπολεμήσει νέα και ολοένα πιο επιθετικά παθογόνα. Επομένως, το ερώτημα εάν μπορούμε να το στηρίξουμε σε αυτή την διαδικασία είναι κρίσιμο.


Συνιστώμενη δοσολογία:

Στα παιδιά οι σταγόνες Immunoforte δοσολογούνται ανάλογα με την ηλικία και αραιώνονται πάντα σε νερό ή τσάι. Ένα παιδί 5 ετών θα πάρει 5 σταγόνες αραιωμένες σε νερό ή τσάι, ένα
παιδί 6 ετών θα πάρει 6 σταγόνες κ.ο.κ.
Στους ενήλικες η δοσολογία είναι 20 σταγόνες.
Λαμβάνεται 3 φορές την ημέρα για 30 ημέρες, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Στην οξεία φάση της ίωσης, παίρνετε τις σταγόνες μέχρι να υποχωρήσουν πλήρως τα συμπτώματα και συνεχίζετε τη χρήση τους για ακόμα 10 ημέρες.

Η χρήση του ενδύκνειται για όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, για επαρκή ενίσχυση του ανοσοποιητικού και αποτελεσματική πρόληψη.

Αντενδείξεις:
Οι σταγόνες δεν πρέπει να λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της κύησης εάν έχει γίνει το εμβόλιο κατά της ερυθράς.

 


  *Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν κείμενο έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού ή άλλου ειδικού της υγείας.

εκχυλίσματα Schinus molle, κίστου, κυπαρισσιού, αψιθιάς, κενταύριου σε διάλυμα που αποτελείται κατά 30% από αιθανόλη και νερό