ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Vigor Apis – Γύρη με Βιολογικό Μέλι (υποαλλεργικό)

23.50

Το Vigor Apis είναι προϊόν ζύμωσης. Με μια ήπια και χωρίς χημικά διεργασία, τα πολύτιμα αμινοξέα της γύρης διασπώνται και “σερβίρονται” στον οργανισμό σε μορφή εύπεπτη για να μπορεί να τα απορροφήσει στο σύνολό τους. Χάρη σε αυτή τη διεργασία, η γύρη στο Vigor Apis δεν προκαλεί καμία απολύτως αντίδραση σε αλλεργικούς!

  • Τροφοδοτεί τον οργανισμό με όλα τα αμινοξέα που του είναι απαραίτητα
  • Το Vigor Apis ενισχύει σημαντικά την ανανέωση των κυττάρων, ειδικά του καρδιακού μυ, των αγγείων και του λεμφικού συστήματος
  • Έχει ισχυρή θεραπευτική δράση στην αναπνευστική οδό
  • Ενεργοποιεί ολόκληρο το πρωτέωμα της άμυνας του οργανισμού
  • Στον άνδρα ρυθμίζει τις τιμές PSA και η υπερπλασία του προστάτη υποχωρεί
  • Στη γυναίκα αντιμετωπίζει τις εξάψεις και ρυθμίζει το ορμονικό ισοζύγιο

 

Συσκευασία: 300gr

Vigor Apis – Γύρη με Βιολογικό Μέλι (υποαλλεργικό)

23.50

Καλύτερη τιμή τελευταίων 30 ημερών: €23.5

Περιγραφή

Μια μόνο κουταλιά του γλυκού την ημέρα αρκεί για να εφοδιαστείτε με όλα τα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός σας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα 9 βασικά αμινοξέα που δεν μπορεί να συνθέσει μόνος του. Τα 9 βασικά αμινοξέα θεωρούνται τα πολυτιμότερα γιατί από αυτά ο οργανισμός μπορεί να συνθέσει, με τη διαδικασία της διαμίνωσης, όλα τα υπόλοιπα αμινοξέα.

Τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς αποτελούν τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, είναι ζωτικής σημασίας για τη δομή, τη λειτουργία και τη ρύθμιση των ιστών, των οργάνων, των ενζύμων και των ορμονών και είναι απαραίτητα για όλες τις σωματικές λειτουργίες.

 

Συνιστώμενη δοσολογία:

Μία κουταλιά του γλυκού κάθε πρωί.


  *Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν κείμενο έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού ή άλλου ειδικού της υγείας.

Βιολογικό ανθόμελο, γύρη, γαλακτικά ένζυμα